Personvern

 
 
Arai Group er ansvarlig for innhenting, bruk og behandling av personopplysninger på dette nettstedet. Du finner vår kontaktinformasjon nederst på startsiden.

Denne personvernerklæringen beskriver personopplysninger som samles inn eller behandles når du bruker en av Arai Group sine nettsider, araigroup.no. Når du besøker nettstedet araigroup.no registrerer vi noe informasjon om ditt besøk med en informasjonskapsel. Det er en liten fil som lagres i nettleseren du bruker.

Informasjon som samles på araigroup.no vil aldri, under noen omstendighet, bli delt eller solgt. Den kan ikke identifisere deg som person, men vil kun bli brukt til å analysere brukeradferd for å forbedre nettstedet.

Eksempler på personopplysninger som behandles
- Kontaktperson
- Telefonnummer
- E-postadresse
- Interesseområde (som f eks boligtype) innenfor vårt prosjekt
- Informasjon om din bruk av nettsiden, f eks hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

 
Formålet med informasjonen som innhentes
• For å kunne sende relevant informasjon om f eks visning
• For oppfølging etter ønske om ytterligere informasjon

Hvordan informasjon innhentes?
Arai Group samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider og bruk av informasjonskapsler (cookies). Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Eksempel på skjema på araigroup.no
- Kontaktskjema

Hvordan lagres informasjonen?
Informasjon innhentet gjennom skjema lagres i vårt CRM-system. Dine personopplysninger vil oppbevares så lenge som det er nødvendig for å oppnå formålene som er gjengitt i disse personvernvilkårene (med mindre en lengre oppbevaring er påkrevd etter gjeldende lovgivning).

Hvordan slettes opplysningene?
Informasjon slettes på oppfordring ved å benytte vårt kontaktskjema.